Skip to content

Over Active Company

Het ontstaan van Active Company

Active Company begon in 2006 als Active Kids. In de loop der jaren zijn daar nog een aantal webshops bijgekomen. Omdat de naam Active Kids de lading niet meer dekt gaat het bedrijf sinds 2022 verder onder de naam Active Company.  Active Company is 16 jaar geleden opgericht door Ted Hofte.  

De vier onderliggende shops van Active Company zijn: Active Kids, Bo-Anne, Bolderkarshop en Die Schaukel. 

Active Company

Over Ted Hofte

Oprichter Active Company

Na mijn studie commerciële Economie aan de Hogeschool Windesheim in 1994 heb ik een vervolgstudie Marketing aan de Universiteit Groningen  gevolgd. Daarna ben ik al snel komen te werken op de inkoopafdeling van Wehkamp. 

Ik ben daar begonnen als assistent inkoper op de meubelafdeling en al kort daarna kreeg ik mijn eigen inkoopgroep van persoonlijke verzorging artikelen. Kort daarna hoofd inkoper van diverse afdelingen/productgroepen zoals Witgoed, Fitness, fietsen, DHZ artikelen en bruingoed,

Na 7 jaar inkoper bij Wehkamp vervolgde ik mijn loopbaan in 1999 als inkoper van de Airmiles shop bij Vespro. Daarna ben ik daar aan de slag gegaan in de sales als accountmanager voor Tradepoint  (bedrijf die alle Tellsell achtige producten naar de grotere retailkanalen verkocht).

Daar ruim 6 jaar ervaring opgedaan in de verkoop en In 2006 besloot ik echter dat ik een eigen webshop wilde beginnen (wat toen net een beetje op kwam in de Retail)  en zo mijn ( lange) ervaring in verkopen op afstand (online Retail heet dat nu) en Active Kids te beginnen.

arrow-right-82x32-1

Shops

Die Schaukel

BoAnne

Bolderkar Shop

Active Kids

Neem contact met mij op