Skip to content
arrow-right-82x32-1

Shops

Bolderkar

Die schaukel

Active Kids

Shops

Bo-Anne: Paarden speelgoed voor kinderen

De naam voor de site van Bo Anne is voortgekomen omdat het de naam is van mijn derde dochter Bo.

Mijn idee was destijds in 2007 om ook een eigen merk met eigen bijzonder houten speelgoed op te zetten en de naam Bo-anne vond ik daar goed bij passen.

Door de jaren had mijn vrouw Annemarie veel leuke kinderproducten bedacht waaronder ook een houten paarden springhindernis voor onze dochter Bo die zodoende thuis in onze tuin ook leuk paardje kon spelen als kind. Gelijk zagen we mogelijkheden en daardoor ben ik die gaan laten produceren door een sociale werkplaats en gaan verkopen.

Daarna is er meer paarden speelgoed toegevoegd

De site Bo anne is in dus in de loop van de jaren toegespitst op alles rondom kinderen en paardje spelen en zal de komende jaren nog meer onder de aandacht gebracht gaan worden binnen de doelgroep.

De Bolderkarshop: Verschillende merken bolderkarren

Een van de shops richt zich op Bolderkarshoppen omdat ik zelf in die tijd een houten bolderkar voor mijn 3 (toen nog kleine) dochters had gekocht bij een bouwmarkt.

Deze bolderkar had mijn vrouw voorzien van allemaal leuke tekeningen op de zijkant vcan strand taferelen en als wij er mee op het strand liepen kregen we wel eens vragen waar je toch zo’n leuke bolderkar kon kopen?

Ik ontdekte toen dat er alleen in Duitsland iemand met een webshop was voor bolderkarren en dat een bolderkar een typisch Google product is (dat houdt in dat je eigenlijk niet gelijk weet waar je het product zou kunnen kopen in een winkel en dus gaat zoeken in Google)

Zodoende begonnen met de bolderkar merken van toen die er op de markt waren en de Bolderkar shop webshop begonnen.

Deze is in al die jaren nu uitgegroeid tot (zoals ik zelf durf te zeggen) de enige specialist op het gebied van bolderkarren met een breed assortiment en zeer veel bolderkar merken die wij exclusief vertegenwoordigen in Nederland en België.

Tevens doen we ook bolderkarren voor de kinderopvang (vaak 6 zits karren) en tevens zijn er de laatste jaren transport bolderkarren bijgekomen.

We krijgen tegenwoordig wel elke dag vragen voor advies e.d. welke bolderkar ze het beste kunnen aanschaffen en komt die jarenlange ervaring goed van pas om het beste en eerlijke advies te geven.

Shops
Shops

Die-Schaukel.store: Schommels en bevestigingshaken

Toen ik in 2006 met mijn bedrijf Active Kids begon om hoge kwaliteit kinderspeelgoed via een webshop te gaan aanbieden ben ik begin 2007 naar de grote speelgoedbeurs in Nürnberg gegaan.

Ik kwam toen de Multi Kids schommel van de firma Die Schaukel tegen en in het gesprek met de uitvinder van  die schommel werd al snel duidelijk dat hij alleen in Duitsland deze verkocht.

Vanwege mijn enthousiasme over zijn schommel en dat ik aangaf dat ik die graag voor hem in Nederland en België wilde gaan verkopen kreeg ik een paar weken later de distributie rechten voor zijn schommels.

Gelijk begonnen deze aan te bieden aan een 10 tal retailers  die gespecialiseerd waren in de verkoop van Buitenspeelgoed en  zo in de jaren daarna een vast dealer netwerk opgebouwd.

Sinds een paar jaar heb ik nu het gehele programma van Die Schaukel op de speciale company webshop staan waaronder ook alle nieuwe producten die er sinds dien zijn bijgekomen (haken e.d.)

De site is dus eigenlijk een overzicht van alle producten die de Duitse fabriek Die Schaukel GmbH maakt en die wij dus als distributeur vertegenwoordig in NL en BE.

Active Kids: Speelgoed voor kinderen

De site van Active Kids is destijds begonnen als webshop voor hoge kwaliteit kinderspeelgoed met in het begin stoere school driewielers uit Den Hout en de Multi Kids schommels waar ik mee begon.

De webshop was de enige shop toen ik in 2007 daar mee begon en is in de loop van de jaren elke keer aangevuld met nieuwe producten die ik graag wilde verkopen waaronder vele bijzondere merken (sommigen zijn er nu helaas niet meer zoals Momoll uit zwitserland) speelgoed.

In alle jaren is de webshop (mijn bedrijfs shop) een soort samgevoegtde webshop van alle losse webshops die ik gedaan heb (hockeydelen, bolderkarren, voetbaldoelen, houten speelgoed, etc)

Gezien het feit dat juist de speciale shops al het zoekverkeer krijgen herb ik besloten om sinds afgelopen jaar de webshop van Active Kids ook om te bouwen tot een specialistische shop met onze nieuwe eigen waterproducten voor kinderen en zodoende wordt onze algemene bedrijfsnaam dan ook aangepast in een overkoepelende naan Active Company met daaronder dus nog wel de webshop van Active Kids naast onze andere specialisten shops. 

Shops

Neem contact met mij op